Prie ko derinti auksinius papuošalus? | ADORO Juvelyrikos namai
Auksiniai papuošalai nesenstantis ir universalus aksesuaras, kurį galima dėvėti prie įvairių drabužių. Tačiau svarbu pasirinkti tinkamus drabužius ir aksesuarus, kad sukurtumėte vientisą ir stilingą įvaizdį.
Dėvėdami auksinius papuošalus atsižvelkite į drabužių spalvą. Auksas puikiai dera su šiltais ir žemiškais tonais, pavyzdžiui, raudona, oranžine, žalia, ruda ar pilka.
Nebijokite maišyti ir derinti metalų, kad atrodytumėte unikaliai ir eklektiškai. Auksas puikiai dera su sidabru, platina ar rožiniu auksu, todėl nedvejodami sluoksniuokite skirtingų rūšių papuošalus.
Auksiniai papuošalai gali būti ryškūs patys savaime, todėl nepersistenkite su per daug aksesuarų. Išsirinkite vieną ar du įspūdingus papuošalus, pavyzdžiui, vėrinį ar auskarus, o kitus papuošalus dėvėkite paprastus ir santūrius.
Rinkdamiesi auksinius papuošalus atsižvelkite į progą. Pavyzdžiui, jei einate į oficialų renginį, rinkitės elegantiškus ir rafinuotus papuošalus, pavyzdžiui, auksinę apyrankę ar vėrinį su pakabuku. Jei ketinate atrodyti laisvalaikiu, puikiai tiks paprasti auksiniai auskarai su smeigtukais arba švelni grandinėlė.
Rinkdamiesi auksinius papuošalus atsižvelkite į savo odos atspalvį. Jei jūsų odos atspalvis šiltas, pavyzdžiui, geltonas ar alyvuogių, rinkitės geltoną auksą. Jei turite šaltų atspalvių, pavyzdžiui, rausvų ar mėlynų, rinkitės rožinį arba baltą auksą.
Apibendrinant galima pasakyti, kad auksinius papuošalus galima dėvėti prie įvairių drabužių, tačiau svarbu rinktis drabužius ir aksesuarus, kurie papildytų jūsų papuošalų spalvą ir stilių. Išlaikykite paprastumą, maišykite ir derinkite metalus, rinkitės prie progos ir savo odos atspalvio derančius dirbinius, kad atrodytumėte stilingai ir darniai.
ADORO juvelyrikos namai, kviečiame apsilankyti: https://www.adoro.lt/

ADORO GAMINIAI

ADORO ŽURNALAS

Taip pat žurnale

Safyrai – kilmė, kokybė, kaina

Safyras - tai brangakmenis, kurio būna įvairių rūšių, todėl verta žinoti, kas daro įtaką jo vertei. Svarbus veiksnys yra safyro kilmės vieta, pavyzdžiui, dėl spalvos skirtumų; patyręs kolekcininkas ar juvelyras...

Prenumeruok naujienlaiškį