Papuošalai pavasario stiliui – ką verta turėti savo kolekcijoje? | ADORO juvelyrikos namai

Pavasaris - tai atsinaujinimo, naujos pradžios ir naujų darbų sezonas. Tai taip pat metas, kai daugelis žmonių mėgsta atnaujinti savo papuošalų kolekciją. Auksiniai papuošalai yra nesenstantys ir universalūs, todėl jie puikiai tinka bet kokiai pavasario aprangai. Štai penki auksiniai papuošalai, kuriais šį pavasarį būtina papildyti savo kolekciją.

Auksiniai žiedai

Auksiniai žiedai klasikinis bet kurios papuošalų kolekcijos priedas. Jie puikiai tinka bet kokiai aprangai suteikti elegancijos. Šį pavasarį ieškokite subtilių unikalaus dizaino auksinių žiedų, pavyzdžiui, su susuktomis ar pintomis juostelėmis. Taip pat galite rinktis žiedus su brangakmeniais, kad jie būtų spalvingesni. Dar viena tendencija, į kurią verta atsižvelgti, - tai žiedai, kuriuos galima derinti tarpusavyje, kad sukurtumėte unikalų įvaizdį.

Auksiniai auskarai

Auksiniai auskarai - dar vienas amžinas papuošalas, galintis pagyvinti bet kokią aprangą. Šį sezoną privaloma turėti didelių matmenų auksinius auskarus. Jie puikiai tinka kasdieniam įvaizdžiui suteikti žavesio. Jei mėgstate ką nors subtilesnio, išbandykite unikalaus dizaino auksinius auskarus, pavyzdžiui, su įmantriomis detalėmis ar geometrinėmis formomis.

Auksiniai pakabukai

Auksiniai pakabukai - puikus būdas papuošalų kolekciją papildyti asmeniniu akcentu. Pasirinkite pakabuką su reikšmingu simboliu arba savo inicialais, kad jis būtų tikrai jūsų. Subtilios auksinės grandinėlės su paprastais pakabukais puikiai tinka sluoksniuoti, todėl galite derinti skirtingus stilius ir sukurti unikalų įvaizdį.

Auksinės apyrankės

Auksinės apyrankės puikiai tinka elegancijai ant riešo suteikti. Šį pavasarį ieškokite subtilių auksinių apyrankių su unikaliu dizainu. Taip pat galite rinktis apyrankes su brangakmeniais, kad jos būtų spalvingesnės. Dar viena tendencija - kelių apyrankių sluoksniavimas, leidžiantis maišyti ir derinti skirtingus stilius, kad sukurtumėte unikalų įvaizdį.

Auksiniai karoliai

Auksiniai karoliai dar vienas klasikinis papuošalų kolekcijos priedas. Šį sezoną būtina turėti ilgų grandinėlių vėrinius. Jie puikiai tinka kasdieniam įvaizdžiui suteikti žavesio. Taip pat galite rinktis kaklo vėrinius su unikaliu dizainu, pavyzdžiui, su įmantriomis detalėmis ar geometrinėmis formomis.

Apibendrinant galima teigti, kad auksiniai papuošalai yra nesenstantis ir universalus bet kurio pavasario garderobo priedas. Nuo subtilių žiedų iki didelių apyrankių - aukso papuošalų ras kiekvienas. Šį sezoną ieškokite unikalaus dizaino ir derinkite skirtingus stilius, kad sukurtumėte unikalų įvaizdį. Pradėkite kaupti auksinių papuošalų kolekciją šiandien ir mėgaukitės elegancija, kurią jie suteikia kasdieniam įvaizdžiui.

ADORO juvelyrikos namai, kviečiame apsilankyti: https://www.adoro.lt/

ADORO GAMINIAI

ADORO ŽURNALAS

Taip pat žurnale

Safyrai – kilmė, kokybė, kaina

Safyras - tai brangakmenis, kurio būna įvairių rūšių, todėl verta žinoti, kas daro įtaką jo vertei. Svarbus veiksnys yra safyro kilmės vieta, pavyzdžiui, dėl spalvos skirtumų; patyręs kolekcininkas ar juvelyras...

Prenumeruok naujienlaiškį