Papuošalai pagal horoskopą ir zodiako ženklus | ADORO juvelyrikos namai

Papuošalai su astrologiniais motyvais pastaraisiais mėnesiais buvo populiariausi. Jei tikite horoskopų veiksmingumu ir tuo, kad mūsų ateitį galima perskaityti iš žvaigždžių, tai ADORO juvelyrikos namų eksperto straipsnyje rasite sau tinkamos informacijos ir vestuvinių žiedų su žvaigždynų simboliais pasiūlymų, kurie užkariaus jūsų širdį.

Skorpionas

Papuošalai pagal zodiako ženklus

Nuorodų į astrologiją galime rasti daugelyje elementų. Tai gali būti brangakmeniai, priskirti gimimo datai, graviūros su tam tikro zodiako ženklo žvaigždynu, mėnuliai ar tiesiog tam tikro ženklo simboliai. Kaip minėjome, šio tipo papuošalai labai svarbūs astrologija tikintiems žmonėms, nes jiems tai yra savotiškas talismanas. Nepaisant to, daugelis moterų dėvi astrologinius aksesuarus dėl mados ir jų estetinės vertės, o tai nenuostabu, nes tokie papuošalai užkariavo ir mūsų širdis.

Brangakmeniai pagal horoskopą ir zodiako ženklus

Asmeniniai akmenys, taip pat žinomi kaip gimimo akmenys, priskirti gimimo datai. Jie mūsų talismanai, kurie saugo nuo blogos energijos, neša laimę, stiprina sveikatą ir suteikia pasitikėjimo savimi. Gimimo akmenų galia buvo tikima senovėje, o tai, daugelio nuomone, įrodo jų veiksmingumą.

Sužadėtuvių žiedas

Koks mūsų akmuo pagal zodiaką?

Čia kiekvienam mėnesiui priskirtų akmenų sąrašas:

Sausis – granatas

Vasaris – ametistas

Kovas – akvamarinas

Balandis – deimantas

Gegužė – smaragdas

Birželis – perlas ir aleksandritas

Liepa – rubinas

Rugpjūtis – olivinas

Rugsėjis – safyras

Spalis – turmalinas ir opalas

Lapkritis – topazas ir citrinas

Gruodis – cirkonis, turkis, tanzanitas, mėlynas topazas

Pasirinkę papuošalus su akmeniu, priskirtu jūsų gimimo datai, įgyjate ne tik gražią dekoraciją, bet ir asmeninį talismaną, kuris suteiks energijos ir apsaugos nuo blogio.

Sužadėtuvių žiedas

Zodiako ženklai juvelyrikoje

Asmeniniai akmenys kai kuriuos iš jūsų gali nustebinti, tačiau visi žino zodiako ženklus. Zodiako ženklų simboliai mūsų kultūroje egzistuoja jau daugybę tūkstančių metų, todėl visi žino, kaip jie atrodo.

ADORO juvelyrikos namų profesionalai jums pagamins pakabukų, karolių, žiedų ar apyrankių su zodiako ženklų simboliais, kurie taps personalizuota puošmena. Jų dėka išreikšite save ir pabrėšite jūsų ženklui būdingus asmenybės bruožus. Garantuojame, kad kiekvienas horoskopų mylėtojas atkreips dėmesį į tokią puošmeną.

Žvaigždynai

Pirmoji asociacija su žodžiu astrologija, iškart po zodiako ženklų, yra žvaigždynai. Jie vieni iš svarbiausių astrologinių simbolių, nes pagal dangaus kūnų padėtį danguje galime nuspėti ateitį.

Vandenis

ADORO juvelyrikos namai ne tik astrologijos gerbėjams, bet ir visiems, ieškantiems netradicinių sprendimų, siūlo vestuvinius žiedus su žvaigždynų simboliais, kuriuose, tiek vyriški vestuviniai žiedai, tiek moteriški žiedai turi tarpą. Jo dėka, sudėję vestuvinius žiedus, gauname begalybės simbolį, kuris išreiškia daugiau nei žodžiai. Tai amžino dviejų žmonių prieraišumo ir santykių stabilumo simbolis.

ADORO juvelyrikos namai, kviečiame apsilankyti: https://www.adoro.lt/

 

ADORO GAMINIAI

ADORO ŽURNALAS

Taip pat žurnale

Safyrai – kilmė, kokybė, kaina

Safyras - tai brangakmenis, kurio būna įvairių rūšių, todėl verta žinoti, kas daro įtaką jo vertei. Svarbus veiksnys yra safyro kilmės vieta, pavyzdžiui, dėl spalvos skirtumų; patyręs kolekcininkas ar juvelyras...

Prenumeruok naujienlaiškį