Auksiniai papuošalai: vasaros spindesys su auksiniais papuošalais | ADORO juvelyrikos namai


Vasara - puikus metas pasimėgauti nuostabia saulės šiluma ir leisti spindėti savo stiliui. O kas gali būti geresnis būdas pagyvinti vasaros garderobą nei amžinas auksinių papuošalų žavesys? Nesvarbu, ar vykstate į tropinę kelionę, ar vaikštinėjate paplūdimiu, ar tiesiog mėgaujatės gyvybinga sezono energija, auksiniai papuošalai bet kokiam ansambliui suteikia elegancijos ir rafinuotumo. Pasinerkime į vasaros auksinių papuošalų pasaulį ir atraskime tobulus papuošalus, kurie sustiprins jūsų saulės nubučiuotą stilių.


Lengvi auksiniai papuošalai:

Kai temperatūra pakyla, lengvi auksiniai papuošalai užtikrina patogumą, bet nekompromituoja stiliaus. Lengvos grandinėlės, dailios apyrankės ir ploni auskarai su kabliukais suteikia lengvumo. Šie lengvi papuošalai nesunkiai papildo vasarines sukneles, plazdančias palaidines ir ryškius maudymosi kostiumėlius, suteikdami jūsų ansambliui rafinuotumo.

Kabantys auskarai


Auksiniai papuošalai:

Vasaros metu svarbiausia - išraiškingumas, o drąsūs auksiniai papuošalai leidžia tai padaryti. Rinkitės akį traukiančius masyvius vėrinius, didelius auskarus ar plačius žiedus, kad sukurtumėte patrauklų aprangos akcentą. Tokie papuošalai lengvai pagyvins paprastą vasarinę suknelę ir leis išsiskirti iš minios.

Autorinis auksinis žiedas


Paplūdimio įkvėpti auksiniai papuošalai:

Paplūdimio įkvėpti auksiniai papuošalai: perteikite pajūrio esmę. Kriauklių pakabukai, jūrų žvaigždžių auskarai ir kriauklių apyrankės akimirksniu nukels jus į saulės nutviekstus krantus. Šie įmantrūs ir žaismingi papuošalai puikiai tinka paplūdimio vakarėliams, vasaros festivaliams ar net kasdieniam įvaizdžiui papildyti atostogų nuotaikomis.

Auksinis žiedas su gintaru


Madingi aukso dirbiniai:

Madingi auksiniai papuošalai: neatsilikite nuo mados ir į savo vasaros garderobą įtraukite madingus auksinius papuošalus. Šį sezoną madingi daugiasluoksniai karoliai, žiedai ir nesuderinti auskarai. Maišykite ir derinkite skirtingas tekstūras, ilgius ir stilius, kad sukurtumėte unikalų ir individualų įvaizdį, kuris atskleistų jūsų individualumą ir mados pojūtį.

Auksiniai auskarai

Vasaros mados deriniai:

Auksinius papuošalus derindami prie vasaros aprangos sukursite darnų ir stilingą ansamblį. Jei norite bohemos įkvėpto įvaizdžio, ilgas auksines grandinėles sluoksniuokite su plazdančiomis maksi suknelėmis ir plačiakraštėmis skrybėlėmis. Jei mėgstate minimalistinį požiūrį, rinkitės vieną auksinį papuošalą su gaivia balta vasarine suknele, kad atrodytumėte prašmatniai ir elegantiškai. Eksperimentuokite su įvairiais deriniais, kad rastumėte tobulą pusiausvyrą tarp savo asmeninio stiliaus ir spindinčio aukso žavesio.

Auksinis žiedas su smaragdu

Apibendrinant galima pasakyti, kad auksiniai papuošalai yra geriausias vasaros aksesuaras, kuris be vargo pakylėja jūsų stilių ir suteikia žavesio bet kokiai aprangai. Nuo lengvų modelių iki išraiškingų dirbinių ir paplūdimio įkvėptų motyvų.

ADORO juvelyrikos namai, kviečiame apsilankyti: https://www.adoro.lt/collections/city-glamour 

ADORO GAMINIAI

ADORO ŽURNALAS

Taip pat žurnale

Ametistas | ADORO JUVELYRIKOS NAMAI

Ametistas stiprina intuiciją, suteikia proto aiškumo ir skatina savirealizaciją. Violetinės spalvos ametistas padeda sugriauti minčių modelius. Jis idealiai tinka meditacijai, nes suteikia kūrybinio mąstymo galią. Jis palengvina draugystę ir laikomas...

Akvamarinas | ADORO JUVELYRIKOS NAMAI

Akvamarinas | ADORO JUVELYRIKOS NAMAI  Didžiausi akvamarino telkiniai yra Brazilijoje, kurie išsibarstę po visą šalį. Gražių egzempliorių randama Rusijoje, Nigerijoje, Namibijoje, Tanzanijoje, JAV ir Indijoje. Europoje šis mineralas daugiausia randamas Italijoje. Didžiausias...

Safyrai

ADORO juvelyrikos namai pristato trumpą santrauką, ką nuo gilios senovės iki dabar žmonės mano apie vieną populiariausių brangakmenių - safyrą. 

Prenumeruok naujienlaiškį