Papuošalai pagal horoskopą | ADORO juvelyrikos namai
Horoskopai susiję su astrologija, kuri teigia, kad žvaigždžių ir planetų padėtis mūsų gimimo metu gali turėti įtakos mūsų charakteriui ir gyvenimo keliui. Nors ši tema laikoma mokslu be mokslinio pagrindo, daugelis žmonių visame pasaulyje domisi horoskopais ir papuošalais, atitinkančiais jų ženklą.
Čia pateiksiu keletą papuošalų rekomendacijų pagal zodiako ženklus. Jei esate tam tikro ženklo atstovas, tai nereiškia, kad privalote laikytis šių rekomendacijų, tačiau tai gali būti smagi asmeninė būdo išraiškos forma:
Ožiaragis (Gruodžio 22 - Sausio 19): papuošalai su granatais. Granatas simbolizuoja stiprybę ir ištvermę, kas būdinga ožiaragio ženklui.
Ožiaragis
Vandenis (Sausio 20 - Vasario 18): papuošalai su akvamarinais. Akvamarinas asocijuojasi su ramybe, kūrybiškumu ir intuicija, kas yra būdinga vandeniui.
Vandenis
Žuvys (Vasario 19 - Kovo 20): papuošalai su ametistu. Ametistas susijęs su
dvasiniu pasauliu ir galia, kas atitinka žuvų jautrumą ir intuiciją.
Žuvys, horoskopas, zodiakas
Avinas (Kovo 21 - Balandžio 19): papuošalai su karneoliu. Karneolis simbolizuoja energiją, iniciatyvą ir motyvaciją, kas yra tipiška avinui.
Jautis (Balandžio 20 - Gegužės 20): papuošalai su smaragdu. Smaragdas siejamas su meile, santarve ir jausmingumu, kas labai tinka jaučiui.
Jautis, smaragdas, zodiakas, horoskopas
Dvyniai (Gegužės 21 - Birželio 20): papuošalai su agatu. Agatas gali padėti palaikyti pusiausvyrą ir ryšius, kaip tai būdinga dvyniams.
Vėžys (Birželio 21 - Liepos 22): papuošalai su mėnulio akmeniu. Mėnulio akmuo garsėja emociniu ir intuityviu aspektu, kas yra būdinga vėžiui.
Liūtas (Liepos 23 - Rugpjūčio 22): papuošalai su aventurinu. Aventurinas simbolizuoja sėkmę, drąsą ir liūtų energetiką.
Mergele (Rugpjūčio 23 - Rugsėjo 22): papuošalai su sardoniksu. Sardoniksas padeda stabilizuoti emocinius aspektus ir sumažinti stresą, kaip tai būdinga mergelei.
Svarstyklės (Rugsėjo 23 - Spalio 22): papuošalai su rožiniu kvarcu. Rožinis kvarcas siejamas su meile, harmonija ir pasitikėjimu, kas atitinka svarstykles.
Skorpionas (Spalio 23 - Lapkričio 21): papuošalai su obsidianu. Obsidianas gali padėti atskleisti vidinį potencialą ir paslaptis, kaip tai būdinga skorpionui.
Šaulys (Lapkričio 22 - Gruodžio 21): papuošalai su topazu. Topazas simbolizuoja aiškumą, optimizmą ir kūrybiškumą, kas atitinka šaulį.
Atkreipkite dėmesį, kad tai tik rekomendacijos, o papuošalus turite pasirinkti pagal savo asmeninius skonį ir stilių. Horoskopai yra pramoginio pobūdžio ir negali tiksliai nuspėti asmeninių pageidavimų ar asmenybės bruožų.

ADORO GAMINIAI

ADORO ŽURNALAS

Taip pat žurnale

Ametistas | ADORO JUVELYRIKOS NAMAI

Ametistas stiprina intuiciją, suteikia proto aiškumo ir skatina savirealizaciją. Violetinės spalvos ametistas padeda sugriauti minčių modelius. Jis idealiai tinka meditacijai, nes suteikia kūrybinio mąstymo galią. Jis palengvina draugystę ir laikomas...

Akvamarinas | ADORO JUVELYRIKOS NAMAI

Akvamarinas | ADORO JUVELYRIKOS NAMAI  Didžiausi akvamarino telkiniai yra Brazilijoje, kurie išsibarstę po visą šalį. Gražių egzempliorių randama Rusijoje, Nigerijoje, Namibijoje, Tanzanijoje, JAV ir Indijoje. Europoje šis mineralas daugiausia randamas Italijoje. Didžiausias...

Safyrai

ADORO juvelyrikos namai pristato trumpą santrauką, ką nuo gilios senovės iki dabar žmonės mano apie vieną populiariausių brangakmenių - safyrą. 

Prenumeruok naujienlaiškį