Auksinis žiedas žmonai - skirta tik vyrams, moterims neskaityti 😊 | ADORO juvelyrikos namai

Ponios ir ponai - kai pagalvojate apie sužadėtuves, romantiškus peizažus, meilės prisipažinimus, kokie papuošalai jums ateina į galvą? Tikriausiai dauguma jūsų atsakys – auksinis žiedas. Ir teisingai. Kas gali įsivaizduoti tikras sužadėtuves be sužadėtuvių žiedo? Nors karoliai, vėriniai, apyrankės, auskarai ar kiti papuošalai gali ne mažiau sužavėti dailiosios lyties atstoves, ir daugeliu atvejų toks nestandartinis požiūris vertinamas - vis dėlto, kai galvojame apie sužadėtuves – sakome sužadėtuvių žiedas. Kiekviena mergina nuo vaikystės įsivaizduoja šią stebuklingą dieną ir šį vienintelį mylimojo išrinktojo žiedą.

auksiniai ziedai, suzadetuviu ziedai, gamyba pagal uzsakyma

Jums, ponai, tai neabejotinai investicija - į savo išrinktąją, kuriai norite padaryti įspūdį, kurią norite sužavėti ir suvilioti. O kaip po to? Pirmieji santuokinės meilės metai gali būti karšti ir beprotiški - tačiau po to dažnai įsivyrauja sąstingis arba ramybė, kaip senoje geroje santuokoje. Dovanų vis mažiau ir mažiau, ir nors jausmas vis dar stiprus, išoriškai jis nerodomas taip aistringai kaip anksčiau. Ar norite, kad taip nutiktų? Tikrai ne! Todėl turiu jums labai paprastą sprendimą!

auksiniai ziedai, suzadetuviu ziedai, gamyba pagal uzsakyma

Įsivaizduokite savo mylimos žmonos, kuri per vestuvių metines iš jūsų gaus tokį pat gražų ir akinantį žiedą kaip ir sužadėtuvių dieną, žvilgsnį. Po santuokos metų staigmena bus nemaža, moterys jau šiek tiek pažįsta jus, vyrai! Jos žino, kad galite tai padaryti, jei tik norite, bet dažnai tiesiog nenorite ;) Tuo tarpu auksinis žiedas bus puiki dovana, kuri iš naujo sužavės jūsų gražuolę žmoną!

auksiniai ziedai, suzadetuviu ziedai, gamyba pagal uzsakyma

Bet pasakysiu jums dar daugiau - vertinkite savo žmonas kasdien! Nėra nieko gražiau už dovanas be progų, už netikėtus siurprizus, už mažus meilės prisipažinimus kiekvieną dieną. Kiekviena moteris slapta apie tai galvoja ir laukia tokių mažų meilės gestų. Jūsų žmonos nusipelno būti įvertintos dažniau nei kartą per metus. Joms patinka būti giriamoms, joms patinka, kai dėl jų nuolat stengiatės, kai parodote, kad jos nusipelnė jūsų meilės. Prisiminkite tai kasdien ir stenkitės rodyti joms meilę!

auksiniai ziedai, suzadetuviu ziedai, gamyba pagal uzsakyma

Todėl skelbiu naujos tradicijos pradžią! Žiedas ne tik sužadėtinei, bet ir žmonai! Leiskite jai žinoti, kaip ją mylite ir kaip ją vertinate net praėjus daugeliui metų po sužadėtuvių. Garantuoju, kad kiekviena moteris apsidžiaugs gavusi tokią netikėtą dovaną. Todėl nesvarbu ar esate susituokęs prieš metus, ar prieš dvidešimt metų - pasistenkite apdovanoti savo išrinktąją, kuri - garantuoju - bus laiminga ir maloniai nustebinta! Moterys - ar aš teisus? :)

ADORO juvelyrikos namų komanda padės išsirinkti ir pagamins jūsų poreikiams bei emocijoms tinkamus auksinius žiedus ar sužadėtuvių žiedus! Kviečiame apsilankyti: https://www.adoro.lt/

ADORO GAMINIAI

ADORO ŽURNALAS

Taip pat žurnale

Akvamarinas | ADORO JUVELYRIKOS NAMAI

Akvamarinas | ADORO JUVELYRIKOS NAMAI  Didžiausi akvamarino telkiniai yra Brazilijoje, kurie išsibarstę po visą šalį. Gražių egzempliorių randama Rusijoje, Nigerijoje, Namibijoje, Tanzanijoje, JAV ir Indijoje. Europoje šis mineralas daugiausia randamas Italijoje. Didžiausias...

Safyrai

ADORO juvelyrikos namai pristato trumpą santrauką, ką nuo gilios senovės iki dabar žmonės mano apie vieną populiariausių brangakmenių - safyrą. 

Prenumeruok naujienlaiškį