Auksiniai auskarai pagal veido formą | ADORO juvelyrikos namai

Atskleiskite savo vidinį grožį su auksiniais auskarais: Jūsų veido formai tinkantys auksiniai auskarai: pasirinkite tobulus auskarus pagal savo veido formą

Būdama stilinga, save mėgstanti ir kokybę vertinanti moteris, žinote, kad auksiniai auskarai yra nesenstantis ir universalus aksesuaras, galintis pagyvinti bet kokią aprangą. Bet ar žinojote, kad pasirinkę tinkamą auksinių auskarų porą pagal veido formą, galite išryškinti savo unikalius bruožus?

Ovalaus veido moteriai - universalūs auksiniai auskarai! Bet kokio stiliaus auksiniai auskarai tiks jūsų universaliai veido formai, tačiau, jei norite dar didesnio įspūdžio, išbandykite ilgus krintančius auskarus arba grakščiai skruostikaulius apglėbiančius lankelius.

Auksiniai auskarai, autoriniai auskarai

Apvalaus veido gražuolėms svarbiausia - pailginti auskarus. Rinkitės ilgus, kabančius auskarus, pavyzdžiui, sietynus ar ašarų lašelius, kad atkreiptumėte žvilgsnį ir sukurtumėte ilgesnio veido vaizdą. Venkite auskarų su smeigtukais, kurie pabrėžia jūsų veido apvalumą.

Rožinio aukso auskarai su deimantais

Jei jūsų veidas širdies formos, siekite išryškinti akis ir skruostikaulius, kartu sušvelnindami kaktos plotį. Platesni auksiniai auskarai apačioje, pavyzdžiui, trikampio ar deimanto formos, sukuria pusiausvyrą ir harmoniją. Gerai tinka ir mažesni lankeliai ar auksiniai auskarai, kurie priglunda prie ausų.

Modernūs auksiniai auskarai su briliantais

Kvadratinio veido deivėms šiek tiek išlenkimų ir kampų sušvelninimo suteiks ašaros formos auskarai arba ovalūs lankai. Kampuoti ar geometriniai auksiniai auskarai tik išryškins jūsų veido kampuotumą, todėl jų venkite.

Autoriniai auskarai

ADORO juvelyrikos namai siūlo išskirtinį auksinių auskarų asortimentą, tinkantį bet kokiai veido formai, stiliui ir progai. Mūsų auksiniai auskarai - nuo subtilių auskarų iki drąsių, išraiškingų - gaminami tik iš geriausių medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą ir nepavaldumą laikui.

Taigi atskleiskite savo vidinį grožį ir išsirinkite tobulą auksinių auskarų porą, tinkančią jūsų unikaliai veido formai. Su mūsų nuostabia kolekcija galite būti tikri, kad atrodysite ir jausitės geriausiai, kad ir kokia būtų proga.

ADORO juvelyrikos namai, kviečiame apsilankyti: https://www.adoro.lt/

ADORO GAMINIAI

ADORO ŽURNALAS

Taip pat žurnale

Ametistas | ADORO JUVELYRIKOS NAMAI

Ametistas stiprina intuiciją, suteikia proto aiškumo ir skatina savirealizaciją. Violetinės spalvos ametistas padeda sugriauti minčių modelius. Jis idealiai tinka meditacijai, nes suteikia kūrybinio mąstymo galią. Jis palengvina draugystę ir laikomas...

Akvamarinas | ADORO JUVELYRIKOS NAMAI

Akvamarinas | ADORO JUVELYRIKOS NAMAI  Didžiausi akvamarino telkiniai yra Brazilijoje, kurie išsibarstę po visą šalį. Gražių egzempliorių randama Rusijoje, Nigerijoje, Namibijoje, Tanzanijoje, JAV ir Indijoje. Europoje šis mineralas daugiausia randamas Italijoje. Didžiausias...

Safyrai

ADORO juvelyrikos namai pristato trumpą santrauką, ką nuo gilios senovės iki dabar žmonės mano apie vieną populiariausių brangakmenių - safyrą. 

Prenumeruok naujienlaiškį